Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

3 snelle borrelhapjes met roomkaas

Bijna weekend, en dat is natuurlijk hét moment voor een lekker hapje. Vandaag deel ik niet 1 borrelhapje, maar 3! Ik mocht aan de slag met een nieuw product, daarmee maakte ik 3 snelle borrelhapjes klaar. Met selleriesalade, salami en eentje met komkommer en zalm. Vlees, vis en vega. Voor ieder wat wils.

En lees snel verder, want ook jij kunt aan de slag met Boursin en daarbij een toffe prijs winnen.

3 snelle borrelhapjes met Boursin Zacht & Romig

Nieuw: Boursin Zacht & Romig

Boursin Zacht & Romig is mijn favoriete smeerseltje deze zomer. Dit nieuwe product van Boursin is op mijn Insta stories al vaak voorbij gekomen bij mijn borrelfoto’s ;)

Boursin Zacht & Romig heeft de kruidige smaak die je van Boursin gewend bent. Het grote verschil is dat deze crème smeerbaar is en dat de verpakking hersluitbaar is. Je smeert het hierdoor gemakkelijk op een toastje of stokbroodje. Ook kun je met deze variant lekker dippen, met groenten of chips bijvoorbeeld, en ik pak ook weleens een soepstengel van de meiden om te dippen. Lekker, en eigenlijk heb je hier geen toevoegingen voor nodig. Maar het kan wel.

In dit artikel deel ik drie lekkere hapjes met deze lekkere smeerbare roomkaas. Ideaal op een feestje, of gewoon zondagmiddag bij de borrel.

Ga je ook aan de slag?

Wil je ook aan de slag met Boursin? Meld je nu aan via mijn Fansquare pagina. Je ontvangt een Boursin pakket en gaat aan de slag met een aantal opdrachten die je op social media deelt onder de #SayCheeseSayBoursin. Als je geselecteerd bent maak je kans op een toffe prijs!

Scroll nu snel naar door voor de borrelhapjes :)

3 snelle borrelhapjes met Boursin Zacht & Romig

3 snelle borrelhapjes met roomkaas

Boursin-sellerie-spread

Deze Boursin-sellerie-spread is een lifehack. Een manier om ons favoriete smeerseltje van de kaasboer bij ons in het dorp (de winkel is inmiddels helaas gesloten) toch te kunnen eten. Op deze manier kunnen wij op een hele snelle manier toch genieten van Floor’s Salade van het huis. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is de Boursin en een bakje selleriesalade.

Ingrediënten:

 • 75 gram Boursin Zacht & Romig
 • 75 gram Selleriesalade

Bereiding

Roer in een kommetje Boursin Zacht & Romig met de selleriesalade. Roer tot het goed door elkaar gemengd is.

Komkommerrolletjes met zalm

De komkommerrolletjes maak je super snel klaar. Wat wel goed is om te weten: deze kun je na het rollen het best meteen serveren. Als je het een tijdje bewaard komt het vocht uit de komkommer namelijk vrij.

Ingrediënten:

 • 1 komkommer
 • 4 plakjes gerookte zalm
 • 50 gram Boursin Zacht & Romig

Bereiding

Snijd met een kaasschaaf of mandoline 8 lange linten van de komkommer. Dep de komkommerlinten droog met keukenpapier.

Besmeer de linten komkommer met Boursin Zacht & Romig. Halveer de plakjes zalm en leg dit ook op de komkommer. Rol de rolletjes op en verdeel ze over een bord.

Salamirolletjes

Deze salamirolletjes met roomkaas had ik nog niet eerder gemaakt. Maar is wat mij betreft een blijvertje. Een super snel hapje die het altijd goed doet bij de borrel. Op de verjaardag van Jill, afgelopen weekend vlogen deze ook van de borrelplank :)

Ingrediënten:

 • 9 plakjes salami
 • 75 gram Boursin Zacht & Romig

Bereiding

Verdeel de plakjes salami 3 bij 3 over een vel huishoudfolie zodat een groot vierkant ontstaat. Besmeer dit met Boursin Zacht & Romig. Rol de plakjes salami tot een strakke rol en verpak dit in de folie. Laat dit in de koelkast een uurtje liggen. Snijd het hierna in plakjes.

3 snelle borrelhapjes met Boursin Zacht & Romig

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Boursin, lees mijn disclaimer.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

2 Reacties

 1. Jeanine Guidry-Drost 29 augustus 2019 om 15:06

  Brenda, ik volg je blog nu een half jaar en vind het geweldig. Ik zou ook ontzettend graag de scheurkalender bestellen…. maar ik woon in de VS. Zou dat toch kunnen? Ik betaal natuurlijk de extra verzendkosten!

  Jeanine

  1. Brenda Kookt 31 augustus 2019 om 16:56

   Hoi Janine, Wat super leuk dat je de kalender wilt bestellen voor de VS. Ik kan hem naar je opsturen. Stuur me even een mailtje naar info@brendakookt.com. Groetjes, Brenda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *